Snel scheiden

De flitsscheiding hebben wij geruime tijd achter ons moeten laten. Ondanks het verdwijnen van deze mogelijkheid is het heel goed mogelijk een scheiding snel en goed af te ronden.
Inleveren documenten
Om een scheiding te bespoedigen is een goede voorbereiding het halve werk. Voor de eerste afspraak met de mediator ontvangt u een lijst met in te leveren stukken. Deze stukken zijn noodzakelijk om een goed financieel plan op te stellen. Het is dan ook wenselijk alle spullen bij het eerste gesprek mee te nemen.
Praat met elkaar
Om er samen snel uit te komen is het belangrijk elkaars wensen na de scheiding te kennen. Jullie hoeven het echt niet met elkaar eens te zijn, immers jullie gaan niet zomaar uit elkaar toch? Elkaars wensen kennen versnelt de scheiding enorm.
SNEL SCHEIDEN
Het is bij ons door de unieke samenwerking tussen onze financiële en mediation tak mogelijk om in één dag alles af te ronden. Na deze dag komt u nog éénmaal terug om te alle stukken te tekenen en vervolgens zal onze advocaat het indienen van de scheiding voor haar rekening nemen.
VRAAG GERUST NAAR DE MOGELIJKHEDEN.