Onze specialist

Jeroen van den Adel

Als mens ben ik zowel als jongvolwassene en volwassen man met 2 kids gescheiden.

Scheiden als gezin was voor mij 1 van de meest life changing events ooit! Ondanks een zeer goede relatie met mijn ex blijft het gebrek aan de kids om mij heen een aderlating.

Goede afspraken en goed overleg is het minimale wat nodig is om een scheiding door te komen.”

Als financieel specialist keek ik voor mijn opleiding tot mediator en later scheidingsspecialist altijd door de bril van getallendokter. Na het afronden van mijn mediation opleiding was het mij heel duidelijk geworden, dat om het eens te kunnen worden je eerst moest uitvinden hoe de onenigheid is ontstaan en hoe voor beide partijen is te accepteren.

Mijns inziens praat het voor alle partijen stukken fijner als de cijfers op orde zijn. Wij kunnen hiermee helpen of de bestaande adviseur zullen wij vragen te helpen, immers alleen met elkaar kom je tot de mooiste oplossingen.

Scheiden met kinderen is een heel bijzonder proces. De lach is onbetaalbaar en het beste voor hen is toch ons uiteindelijke doel. Als gescheiden ouder heb ik van dichtbij kunnen meemaken hoe snel een conflict ontstaat en hoeveel werk je nodig hebt hieruit te blijven.

Goede afspraken helpen een goed ouderschap te groeien.

Goede afspraken helpen een goed ouderschap te groeien.

De glimlach van een kind is onbetaalbaar en om kinderen oprecht en onbezorgd te kunnen laten stralen help ik u graag verder. In mijn opleiding tot scheidingsspecialist is dit veel omschreven als ” samen kunnen we de wereld iedere dag ietsjes mooier maken”

Na in 1996 te zijn begonnen met studeren, werd in 1998 mijn naschoolse bijbaan als financieel adviseur mijn ”echte” baan. Een auto, een telefoon en vrijheid om een eigen agenda in te kunnen delen wonnen het van de schoolbanken. In 2001 mocht ik als zelfstandige beginnen en bijna gelijktijdig werd de titel financieel planner mij eigen. De financiële wereld had een scala aan specialismen en hypotheken is hetgeen waarin ik mij tot in den treuren heb mogen ontwikkelen. Hoe complexer, hoe leuker en samen met mijn team bij Geld en advies is het grootste compliment, dat klanten zeggen ”NU snappen we het wel!”